Tukuki hakee toimitusjohtajaa

02.04.2019

Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy tuottaa kohtuuhintaisia, laadukkaita ja turvallisia koteja.  Toimimme tällä hetkellä lähes 900 monipuolisen vuokrakodin vastuullisena, yhteistyötä ja kehittämistä arvostavana vuokranantajana.  Kuulumme Tuusulan kuntakonserniin. Tuusula on kasvava ja kehittyvä kunta Helsingin seudulla. 

Outi on jäämässä eläkkeelle, joten haemme yhtiölle

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajalle kuuluu kokonaisvastuu yhtiön toiminnasta ja operatiivisten toimintasuunnitelmien laadinnasta. Toimitusjohtaja vastaa budjetoinnista ja taloudesta, hyvästä hallintotavasta ja toiminnan tuloksellisesta johtamisesta.  Odotamme hakijalta arvostavaa ja sujuvaa yhteistyötä asiakkaiden, kumppanien ja sidosryhmien kanssa. Tehtävän ansiokas hoito edellyttää yhteiskunnallisten muutosten seuraamista ja kokonaisuuksien ymmärtämistä. Rakennuttamisessa ja kunnossapidossa toimitusjohtajan oikeana kätenä toimivat kiinteistöpäällikkö ja tekninen isännöitsijä.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta (korkeakoulututkinto tai AMK-tutkinto). Kunta- ja osakeyhtiölainsäädännön sekä kiinteistöalan ja asuntolainsäädännön tuntemus on tehtävässä onnistumisen edellytyksiä. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika, ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Outi Hämäläinen p. 040 314 3030 ja hallituksen puheenjohtaja Kirsti Ruislehto, p. 050 61089. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 14.4.2019 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat

Lisätietoa Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy:stä www.tukuki.fi.

Takaisin