Tukuki etsii uutta toimitusjohtajaa

27.11.2019

Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy on asiakaslähtöisesti, taloudellisesti ja suunnitelmallisesti toimiva vuokrataloyhtiö. Palveluhenkisyys ja kehitysmyönteisyys sekä kiinteistöomaisuuden hyvä hoito määrittävät toimintaa yhtiössä, joka hakee nyt sinua osallistava

TOIMITUSJOHTAJA

kehittämään edelleen Tuusulan vuokra-asumisen ja kiinteistötoiminnan menestystä ja sitä kautta varmistamaan Tuusulan kasvua ja elinvoimaisuutta.

Tehtävässä olet Tuusulan kunnan asuntopolitiikan toimeenpanija. Toimit tiimisi luottamusta herättävänä esimiehenä ja laaja-alaisten sidosryhmien innostavana ja yhteistä etua aktiivisesti hakevana kumppanina. Strategiaosaamisesi kattaa niin toimeenpanon ja sen mittaamisen kuin viestinnänkin osa-alueet. Olet kunta- ja oy-, sekä kiinteistö- ja asuntolainsäädännön tuntija (YSE, HVL). Sinulla on taustaa rakennuttamisesta (myös ARA-tuotanto) ja vuokrataloyhtiötoiminnasta. Korjausrakentaminen on sinulle jo tuttua, eikä uudisrakentaminenkaan vierasta.

Pidät asukasdemokratian ja asukastyytyväisyyden vaalimista ja kehittämistä innostavana tehtäväkenttänä. Myös ekologisuus, energiatalous ja asumisterveysturvallisuus puhuttelevat sinua työssäsi. Toimintaympäristön jatkuva proaktiivinen tarkastelu tuo johtamiseesi vankkaa pohjaa.

Olet aktiivinen ja osaavaa henkilö kehittämään toimintaa ja myös varmistamaan tavoitteiden saavuttamisen annetussa ajassa. Hallitukset ovat sinulle tuttu toimintaympäristö. Paineensietokykysi on erinomainen ja täsmällisyys näkyy määrätietoisessa talouden johtamisessasi. Olet kokenut projektien ja hankkeiden johtaja. Esiintyjänä ja viestijänä hyvä kokemuksesi näkyy selkeytenä. Sinulle on luontaista rakentaa yhteistyötä sekä luoda verkostoja ja kumppanuuksia kuntien, muiden viranomaisten, yritysten ja rakentamisen toimijoiden välille. Arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tule rakentamaan yhdessä uutta Tuusulaa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.12.2019 mennessä.

https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/toimitusjohtaja-86350/

Lisätietoja antaa

Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy, toimitusjohtaja Outi Hämäläinen, p. 040 314 3030 klo 9.00-10.30 ja klo 13.00-14.30.
InHunt Group, Senior Headhunterit Tarja Ilvonen p. 050 569 1921 ja Pia Siukosaari p. 040 510 4505.

Takaisin